Ik ben Ilse en ik werk als projectleider en div-adviseur voor een uitvoerende dienst van het min van EL&I. Over een paar weken verander ik van functie en van werkgever, maar ik blijf rijksambtenaar. Ik schrijf op persoonlijke titel over dingen die ik interessant vind.

Ik hou van mooie woorden met een bijzondere betekenis. Mijn favoriete woorden van nu vind je onder mijn naam hierboven, verwacht dat ze veranderen, ik hou van beweging!
Innovatie past echt bij mij, ik hou van nieuwe (technische en duurzame) ontwikkelingen en van nerderige gadgets. Lef is wat ik weet te waarderen, in het groot en in het klein. Serendipiteit is al heel veel jaren mijn meest favoriete woord, ik kwam het 17 jaar geleden tegen toen ik kunsthistorisch onderzoek deed in een bibliotheek, het vinden van iets waardevols terwijl je op zoek bent naar iets anders (prachtig!). De laatste tijd kom ik het heel veel tegen ivm social media, het is een hip woord geworden! Ik ben gepassioneerd en gedreven, enthousiasme hoort ook bij mij.

Bekijk mijn profiel op LinkedIn voor meer informatie: http://nl.linkedin.com/in/ilsevanriet

CU Online :-)
Ilse

Advertenties